Om mig

Mitt foto
Du har nu kommit till min blogg. Jag är nybliven mamma till underbara Astrid. Till favoriterna i livet hör familjen, släkt och vänner, katten Asta, vårt hus, rosa och vita toner, blommor i massor! Jag blir mycket glad om du lämnar en kommentar!

torsdag 21 augusti 2008

Rosensamlingen + ullpremiär + hemma

Ja, här har ni mitt försök till att göra en liten söt bebis i ull. Mitt allra första projekt som jag skrotade innan han blev klar. Det finns klara likheter med Minime i Austin Powers-filmerna...

Likheten är slående, eller hur??

Sen kommer vi till min rosensamling som är inhandlad på diverse loppisar. Samlar på udda koppar med rosenmotiv på, och lite andra saker har också införskaffats i rosentemat.


Kakfat, tavlor och koppen i högra hörnet köpte jag i somras.

Mitt andra kakfat, i två våningar.

Och dessa Rörstrand Rosamunda kom jag över på en stor loppis i Piteå förra sommaren. Tar tacksamt emot tips på om någon har fler delar!


Och mitt syskrin som jag också inhandlat på loppis och sedan klätt om.

Erling Johansson målade av mig sommaren 1996 och den tavlan ska upp på väggen snarast!

Tre skolplanscher, också inhandlade på loppis, ska jag hänga upp innanför vår spaljé som står för trappan ner till nederväningen.

Här har vi "Roberts rum" på nedervåningen. Man ser lite av vedspisen längst till vänster i bild. Den värmer upp hela huset.

Och de nya fönsterlamporna som jag köpt till det rummet ser ut såhär. Gillar dem skarpt, vi har samma lampa fast i taklampemodell i sovrummet. I gillestugan/Robert rum blir det tre stycken.

Massagerummet ser ut såhär. Mssagebänken är den gråa saken där. Hopvikt för att jag och Jenny kört ett gympapass där i tisdags. Måste träna mer!!



Och nu är det dags för ett nytt pass igen!

2 kommentarer:

♥ cloudberrie ♥ sa...

Din minime tycker jag är jätte söt ;)

Men du vilken UNDERBAR rosen samling du har!!! Å jag blir helt kär!!! Så mycket fint!

Jag fnissar gott till den där "massagetapeten", den var mycket ;) förstår nu vad du menar. Men en fond kunde ju vara ok. Fast jag tror nog mer på din fototapet, den skulle bli ljuvlig där.

Lampan är snygg!

Ses i morgon!
STOR nattis kram från Eva

Anonym sa...

Har en hel del rörstrand rosamundadelar. E du intresserad så maila mej.
Mvh Dan
danne.andersson@yahoo.se